In principe kunnen wij bijna alle spoelbakken leveren tegen een scherpe prijs. Wij kopen een aantal spoelbakken in het groot in, deze kunt u onder "onze spoelbakken" vinden.

In deze categorie vindt u RVS spoelbakken, tegeltjesbakken, kunststof bakken van Franke en "stone & steel" spoelbakken, RVS bakken waarbij de zijkanten bekleed worden met steen materiaal. 

Verder hebben we een groot deel van de collectie van Reginox, Caressi, Franke, Keradomo en Villeroy en Boch in ons assortiment.

 Stone en Steel spoelbakken: 

Spoelbakken volledig van werkblad materiaal hebben fikse nadelen, de lijmnaden zijn gevoelig voor plotselinge temperatuur schommelingen zoals bij het afgieten van kookwater of het gebruik van een kokendwaterkraan het gevolg hiervan lekkage van de bak of vieze lijmnaden. Verder is de bodem van deze spoelbakken is meestal vlak waardoor er water in de hoeken blijft staan, op den uur ga je dat (zeker bij lichte kleuren) zien.

Daarom is de stone en steel bak ontwikkeld. Een RVS spoelbak waarbij tegen de zijkanten stenenplaten gelijmd worden. Geen problemen met kokendwaterkranen en een perfect aflopende spoelbak, er blijft geen water in de hoeken staan!

Kookplaten:

Wij kunnen alle apparatuur van Atag, Etna, Pelgrim, Oranier, Kuppersbusch en Pitt leveren, wilt u meer apparatuur bij uw werkblad bestellen stuur ons dan een e-mail. Wij leveren alleen apparatuur bij onze werkbladen! losse apparatuur leveren we niet.

Bij kookplaten ligt dat voor een deel anders, vlakinbouw kookplaten en Pitt cooking vragen meer kennis om ze te installeren en goed te integreren in het werkblad. Bij "kookplaten"  kunt u deze kookplaten vinden.

Vlakinbouw Pitt Cooking

Bij vlakinbouw kookplaten ligt de bovenkant van de kookplaat gelijk met het oppervlakte van het werkblad. De glasplaat is ingefreesd in het werkblad.

Vlakinbouw:

  • is alleen maar mogelijk met speciaal daarvoor geproduceerde kookplaten
  • er dient een kitnaad te komen van 2 tot 3 mm tussen werkblad en kookplaat, sommige klanten vinden dat niet mooi maar de naad is noodzakelijk om het uitzetten en krimpen van de glasplaat van de kookplaat op te kunnen vangen.
  • vlakinbouw kookplaten hebben aan de onderzijde een voorziening om reparaties uit te voeren zonder dat de kookplaat uit de kit gesneden moet worden. Dat betekend dat deze kookplaten niet boven een koppelnaad tussen kasten geplaatst mag worden!

Bij Pitt Cooking zijn alleen de branders en de bedienknoppen zichtbaar op het werkblad, er zit echter een complete gaskookplaat onder het werkblad. 

Pitt Cooking:

  • Deze kookplaten worden vanaf de onderzijde in het blad gemonteerd, de volledige onderkant van het werkblad moet toegankelijk zijn, de kast onder de kookplaat moet dus groter zijn dan de kookplaat!
  • De kookplaat moet na installatie aan de onderzijde ondersteunt te worden.
  • het monteren van deze kookplaten is specialisten werk! Montage/afstellen door de klant zelf is niet aan te raden.