1.

Kijk op uw gemak op onze site rond, zie welke mogelijkheden u bij ons heeft. Sla daarbij ook onze "voorwaarden" pagina niet over!

2.

Op onze "Prijzen" pagina's bij iedere werkbladsoort kunt u zelf uitrekenen wat uw blad ongeveer gaat kosten.

3.

Als u de mogelijkheden en prijzen bij ons interessant vindt kunt u via "Offerte aanvragen" pagina een offerte aanvragen.

4.

U ontvangt binnen 2 werkdagen per e-mail een offerte.

5.

Wanneer u  deze offerte interessant vindt kunt u per e-mail of telefoon een afspraak maken voor het inmeten van het werkblad. Inmeten is geheel vrijblijvend en gratis bij orders vanaf € 500 (hiervoor hoeft de nieuwe keuken vaak nog niet te staan)

Keukenzaken, interieurbouwers en doe-het-zelvers kunnen bj ons met korting kopen. Deze korting staat op iedere offerte vermeld.

6.

Tijdens het bezoek van onze werkbladenspecialist kunt u uw definitieve keuze bepalen, de mogelijkheden worden besproken en u kunt stalen van onze producten bekijken. U krijgt hierna een inmeetofferte.

Bij klanten die met korting kopen wordt er niet ingemeten (wij komen niet naar uw adres), u levert zelf de werkblad tekening aan. 

7.

Nadat u de inmeetofferte of offerte na tekening bevestigd heeft krijgt u van ons een bevestiging per e-mail met productietekening. Wij vragen u akkoord te geven op deze bevestiging.

8.

Levertijd is ongeveer 3 weken. Als het blad bij ons binnen is en gecontroleerd nemen wij contact op om het blad af te leveren. 

9.

De prijs in onze inmeetofferte is inclusief transport, wij dient te assisteren bij het lossen.

10.

Zelf monteren is goed mogelijk maar u kunt het blad ook door ons laten monteren. Een montage handleiding staat ook op deze site. 

11.

Bij ons geen risico! u hoeft niets aan te betalen! U betaalt pas na controle van uw levering.