Garantiebepalingen Werkbladen
dd augustus 2019

1.

Uw granieten-, keramische- of composietenwerkblad is een duurzaam product dat een keukenleven mee dient te gaan.

2.

Wij staan garant voor alle productiefouten in onze werkbladen, onze bladen dienen ook na 15 jaar (of nog langer) nog esthetisch en technisch hun functie te vervullen. Mochten er toch problemen met uw blad ontstaan dan worden deze, met inachtneming van onderstaande voorwaarden, hersteld.

3.

De levenslange garantie is uitsluitend van toepassing voor werkbladen die geleverd zijn door Cartigny Advies B.V. onder een van haar handelsnamen: Granietshop, Allewerkbladen.nl of Arminho. Voor de levenslange garantie dient u zich middels onderstaand formulier te registreren, anders geldt een garantietermijn van twee jaar.

4.

De levenslange garantie is van toepassing op door Cartigny advies B.V. geleverde werkbladen.

5. Uitgesloten van garantie zijn:

* kringen door het niet gebruiken van onderzetters bij pannen,
* thermische breuk door het laten "schrikken" van het blad,
* breuk of andere beschadigingen door het vallen/stoten van voorwerpen op/tegen het blad of door het staan/zitten op het blad
* breuk door het verzakken van onderkasten
* beschadigingen door onvoldoende onderhoud aan het blad.
* vlekken in gezoete en gebrande werkbladen.
* beschadigingen door chemicali├źn.
* beschadigingen door voedingszuren in hardstenen bladen.
* het uit het blad vallen van insluitingen bij graniet.
* werkbladen die later op een andere keuken geplaatst zijn.

6.

Bij de uitsluitingen zoals genoemd in punt 5 houden wij ons aan de richtlijnen van het Centrum Natuursteen.

7.

De garantie geldt uitsluitend op het adres waar de keuken de eerste keer geplaatst is.

8.

Garantie geldt uitsluitend voor die werkbladen waarvan de factuur volledig voldaan is.

9.

De klant dient zich middels het formulier onderaan deze pagina te registreren, gelijktijdig dient de klant een foto te mailen van de keuken als deze geheel is afgewerkt. Na verwerking ontvangt u van ons een garantiecertificaat dat u goed dient te bewaren, u dient dit certificaat te tonen bij een eventuele garantieclaim.

10.

Registratie dient binnen 2 maanden na levering te geschieden.

11.

Een ongelukje is zo gebeurd..... voor geregistreerde klanten geldt dat bij een eventueel noodzakelijke reparatie buiten de garantie u geen voorrijkosten betaalt!

12.

Garantie spoelbakken, kranen en keukenapparatuur: de leveranciers van genoemde zaken bepalen zelf hun garantietermijnen (tenzij deze wettelijk bepaald zijn). Veelal zijn die 5 jaar op gewone kranen, 2 jaar op spoelbakken en twee jaar op apparatuur (ook Quooker) bij sets apparatuur geven fabrikanten vaak een verlengde garantietermijn, hiervoor zal wel vaak de apparatuur binnen een termijn bij deze fabrikant geregistreerd moeten worden.

  • Binnen de standaard garantietermijn zijn wij uw aanspreekpartner. Naar vaak zullen we u vragen zelf de servicedienst van de fabrikant te bellen omdat u dan direct een servicebezoek kunt inplannen.
  • De verlengde garantie (dus na de eerste 2 jaren) is een zaak tussen de fabrikant en de consument, u moet dan zelf de fabrikant inschakelen.┬á(vergeet bij verlengde garanties niet uw aankopen te registreren bij de fabrikant)


Aanvraag levenslange garantie
The maximum file size is 5mb (jpg, jpeg, png, pdf, doc)